Благодарствени писма

 • Доц. Д-р Чавдар Цветков - Плевен

  14 Юли 2020, Доц. Д-р Чавдар Цветков - Плевен

  Бих желала да поздравя и кажа едно голямо "Благодаря" на доц. д-р Чавдар Цветков и неговия екип за вниманието, компетентността и тяхната хуманност като медицински лица, за операцията, която ми беше направена в Клиника по онкогинекология “Д-р Георги Странски” - Плевен на 06.07.2020

 • Д-р Кателиева

  16 Март 2020, Д-р Кателиева

  Благодаря за отношението,за човещината,за съчувствието,за помощта,за надеждата и за подкрепата ,която получихме!Благодаря от сърце!

 • Живот даден ми от д-р Армен Багомиан

  23 Юни 2017, Живот даден ми от д-р Армен Багомиан

  Преди десет години катастрофирах на подбалкански път Гълъбец с опасност за живота, не мога да говоря с медицински термини, но лицевочерепна травма ме изхвърли от живота за сериозен период. Попаднах на Лекар, който отдаде целия си професионализъм да спаси една майка, която сама отглежда детето си. Живея всеки ден от живота си, с благодарност към Човека и Доктора Армен Багомиан

 • Благодарствено писмо до д-р Мая Михова

  10 Април 2017, Благодарствено писмо до д-р Мая Михова

  Д-р Мая Михова - акушер-гинеколог във второ ДКЦ Пловдив - изключително благодарна и доволна останах от прегледите си при нея. Много внимателна, изключително компетентна в областта, в която практикува и най -важното дава правилната диагноза и съответно най-доброто лечение за теб самия. Влизайки в кабинета й притеснението изчезва, защото знае как да предразположи своите пациенти, да ги успокои и да им обясни по начин разбираем за тях.

 • Благодарствено писмо до д-р Йордан Стайков

  10 Април 2017, Благодарствено писмо до д-р Йордан Стайков

  Искам да благодаря на Д-р Йордан Стайков - Началник на Хирургичното Отделение на 9-тия етаж, той спаси живота ми, бях на косъм, но той и неговите колеги и колежки доста ми помогнаха, за да оживея и сега да мога да се движа спокойно и да съм както преди пълноценен човек, и това го дължа на ВЕЛИКИЯ Д-Р СТАЙКОВ. И да му Благодаря.. е малко! Ако четете това Докторе - БЪДЕТЕ ХИЛЯДОКРАТНО ЖИВ И ЗДРАВ. И НЕКА БОГ ДА ВИ ДАДЕ ДА ХИЛЯДИТЕ. БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ ДОКТОРЕ! Нямам думи да опиша възхищението си от него и неговите колеги и колежки! Да са живи и здрави и неговите подчинени!